Keittiökatastrofi

Mulla on lokakuussa sattunut ja tapahtunut. Ensin meni vaimolta akillesjänne poikki, jonka jälkeen pakastin meni yhtenä yönä rikki ja kaikki vedet valuivat keittiön parketille. Lisäksi tietysti hajosi auto. Kuulemma bensapumppu vaan tuli tiensä päähän.

Kaikki vastoinkäymisistä ovat omalla tavallaan inhottavia, mutta tietysti tuo keittiön lattian menetys on aika iso juttu. Se kun vaikeuttaa asumistakin jonkin verran, kun keittiön lattia on uusittava.

 

huono onni

 

Mietimme tällä kertaa, että jos tilaisi siihen vaan laminaatit netistä. Laminaatti voisi olla kestävämpi ja parempi, ennen kaikkea tässä tilanteessa edullisempi vaihtoehto, uudeksi keittiön lattiaksi.

Rahanmenoa on nyt tosiaan melkoisesti yhdelle kertaa, uusi jääkaappipakastin, keittiön lattiaremontti, miehen pitkä sairausloma joka vaikuttaa ansioihin, auton remontti. Ne nyt ainakin. Onneksi joulukuussa tulee vähän veronpalautuksia. Minäs päivänä ne nyt muuten tulevatkaan. Onko teillä kokemuksia siitä, kun monta vastoinkäymistä ilmestyy yhtä aikaa? Niinhän sitä sanotaan, että ei kahta ilman kolmatta ja vahinko ei tule kello kaulassa. No jos marraskuussa sitten olisi katastrofit takanapäin. Pitäkää peukkuja.

(Visited 31 times, 1 visits today)